Gemakkelijk Bestellen

Natuurlijk verwelkomen wij u graag als nieuwe klant. Vult u bij het aanvragen van een offerte of email alle benodigde (bedrijfs)gegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen! Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder vindt u de diverse bestelmogelijkheden weergegeven.

Bestelprocedure

Op onze site kunt u naar wens producten toevoegen aan uw virtuele winkelmand. Vervolgens kunt u voor afrekenen kiezen en uw gegevens voor de bestelling invullen. Wij zullen de door u verstrekte gegevens met zorgvuldigheid behandelen en uw bestelling zo spoedig mogelijk uitleveren. Maak bij uw bestelling uw betaalkeuze kenbaar. Heeft u vragen? Bel ons gerust! Naast de online bestelling is het ook mogelijk om uw bestelling door te geven via onderstaande manieren:

  • E-mail
  • Fax
  • Telefonisch

Bestellingen buitenland

Ook voor bestellingen van buiten Nederland kunt u bij ons terecht. Op onze site vindt u de benodigde gegevens voor het doen van een internationale betaling. Wilt u graag de kosten weten voor het versturen van uw pakket naar het buitenland? Neemt u contact met ons op per email of telefoon en wij zoeken het graag voor u uit! Bestellingen vanuit België of Duitsland hebben standaard verzendkosten van 16 euro. Bestellen vanuit het buitenland kan alleen door middel van vooruitbetaling of creditcard.

Bedrijfsbestelling

Uiteraard is het voor bedrijven ook mogelijk bestellingen te plaatsen. Afhankelijk van het type product dat besteld wordt en de aantallen, wordt per bestelling een eventuele korting berekend. Het beste kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen of even een e-mail sturen.


Wijzigingen / annuleren

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om tussentijds uw bestelling aan te passen of te annuleren. In het geval van annulering helpen wij u graag bij het vinden van een passend alternatief. Er worden geen annuleringskosten in rekening gebracht