WebShop

Dome Cleaner Head Pro

Art.nr. DC-CLNRPro
€108,34
Op voorraad
1
Productgegevens
Dome Cleaner Head Pro/ Schoonmaak Tool voor al uw camera's


De Dome Cleaner Head Pro is ontworpen om schoon te maken en onderhouden van de blootgestelde lens of dome "bubble" lens van outdoor en indoor bewakingscamera behuizingen en mini dome camera's, evenals vlakke lenzen op statische of vaste camera behuizingen.

Deze low tech tool is zeer effectief in het leveren van optimale onderhoud van alle beveiligings-of CCTV-camera's blootgesteld aan lage licht, lage zon hoeken, regen, ijs, vervuilde gebieden, rook, stof en andere verontreinigende stoffen die het camera uitzicht kan belemmeren.

Dome Cleaner Head Pro Belangrijkste kenmerken:

• Veilig, snel en gemakkelijk te gebruiken
Geen ladders of hoogwerker vereist

Past op standaard extensie polen
Kras-en streeploze reiniging
Inclusief een wasbare microfiber mitt
Werkt op alle buiten / binnen bolbehuizingen, mini-domes en zelfs statische doos behuizingen


De Dome Cleaner elimineert de noodzaak voor dure liften of gevaarlijke ladders. Haar zachte microvezel mitt is ontworpen om de lens schoon te maken zonder het creëren van micro-krassen die kunnen optreden bij het dagelijks onderhoud wordt uitgevoerd met een gewone doek. Vandaag de lagere bubble koepel en exterieur lenzen zijn gevoelig en vooral belangrijk voor nieuwere HD, megapixel, H.264 en thermische bewakingscamera's die vereisen allemaal optisch helder en schoon weergave goed te laten werken.
Het Dome Cleaner systeem is verkrijgbaar als een complete set met een professionele, lichtgewicht 4,5 meter uitschuifbare steel (optioneel langer), Mitts 3 pack, Pro Cleaner.
Een must have voor elke security beroepsgroepen die CCTV-, broadcast-en netwerk-IP-video-producten te installeren.
Bewaar dit product voor later