Veel Gestelde Vragen

Zal de Dome Cleaner reinig alle maten dome “bubble” lenzen, waaronder mini-domes, zonder dat er strepen of krassen?
Ja, The Dome Cleaner bevat een machine-wasbaar, microfiber mitt dat een streeploze glans zal verlaten zonder risico op krassen op de koepel, mini dome of standaard vlakke lens.

Wordt Pro-Clean camera reinigingsoplossing schadelijk voor de camera, buitenste “bubble” cover, of omgeving?
Pro-Clean is een niet-toxisch, ammoniavrije lens / optische reinigingsoplossing, en bevat geen schadelijke chemicaliën of reinigingsmiddelen. Pro-Clean verdrijft statische, en reinigt zonder dat daarbij waas of residu achter, terwijl ze veilig voor de camera en het milieu.

Kan Dome Cleaner effectief schoon out-of-bereik van camera’s zonder het gebruik van een lift of trap?

Ja, Dome Cleaner’s 30 ‘Extension Pole elimineert effectief de noodzaak van gevaarlijke ladders en dure liften. Het licht, vijf-sectie aluminium paal kan eenvoudig worden gekoppeld aan de Dome Cleaner reinigen hoofd, en strekt zich uit van 6 ’tot 30′. Het is een snelle en effectieve manier om meerdere stijlen van netwerkcamera’s schoonmaken op hoogte en posities vaak moeilijk te handhaven.

Welke camera’s en behuizingen is de koepel Cleaner compatibel?

De Dome Cleaner is ontworpen om schoon te maken en onderhouden van de blootgestelde lens (“bubble”) van alle binnen en buiten bewakingscamera behuizingen – inclusief mini-domes, en de platte lenzen op statische / vaste camera behuizingen